Nieuws

Film

Liedjes

Kleurplaten

Pieten

Lespakket

Stichting Sinterklaas Schijndel

Het is weer zover! De Sintperiode breekt aan. Dit jaar wel heel bijzonder. Vele activiteiten van de Sinterklaascomités in Meierijstad komen helaas te vervallen in verband met Corona. Dit omdat wij vinden dat veiligheid en gezondheid op dit moment het allerbelangrijkst zijn! Toch hebben we niet stil gezeten en bieden we een mooi alternatief aan.

Van 16 tot en met 20 november 2020 kunt u kijken naar de vijfdelige Sinterklaasserie uit ons magazijn: Fleur en de verrassing voor Sinterklaas.
Het is een serie die al eerder uitgezonden is en dus op herhaling gaat. De verhaallijn is echter nog steeds erg leuk om naar te kijken. Sinterklaas zelf zal een korte inleiding verzorgen op 16 november om uit te leggen waarom dit jaar gekozen is voor een herhaling.

Van 23 november tot 4 december 2020 kijkt u, samen met de kinderen,
10 vlogs met als thema ‘Talent’. Deze vlogs worden gepresenteerd door Sinterklaas en twee Pieten uit Meierijstad. Het doel van de vlogs is om een stapellied te zingen over de talenten van de Pieten, vragen over Sinterklaas beantwoord te krijgen en een woord van 9 letters te raden. Dit woord verwijst naar een cadeau dat alle kinderen van de Sint krijgen als deze op school komt. De vlogs komen dagelijks, in de periode van 23 november tot 4 december, online op deze pagina.

Downloads

Hieronder vindt u enkele downloads die u in de lessen kunt gebruiken.

© Copyright 2021 Stichting Sinterklaas Schijndel- Alle rechten voorbehouden

Home     |    Vrienden van de Sint